Rollei Canyon S hátizsák, szürke/zöld

Vissza a termékkategória teljes kínálatához
Canyon S hátizsák, szürke/zöld
14 990 Ft
11 803 Ft + Áfa
Rendelésre
Rendelésre

Részletes leírás (Rollei Canyon S hátizsák, szürke/zöld)

Bárki, aki szeretné, ha a fő fényképezőgépe, néhány objektíve jól védve és gyorsan elővehető legyen, nem szükséges nagy, nehéz fotó hátizsákot, de a kompakt Rollei TravelerCanyon S 2-az-1-ben fotó hátizsák jó választás. Az új Canyon sorozat legkisebb változata a praktikus válltáskában átállítható, és közvetlen hozzáférést biztosít a két tágas cipzáros fő rekeszhez. Ezek jól védettek a hátizsák borítása alatt kontrasztos színben, ami a zsák elülső lapja felé irányul.

Három színkombináció és sok hasznos rész

Három új színváltozat közül választhat: naplemente (fekete test és piros borítás), napkelte (szürke test és narancssárga borítás) és erdő (szürke test és zöld borítás). A rugalmas elválasztó betétek segítségével a fő rekeszek egyénileg illeszthetők a fényképezőgép méreteihez - cserélhető objektívekkel vagy anélkül. Az akkumulátortöltők, a vaku eszközök és a szűrők kényelmesen és biztonságosan illeszkednek a lágy, párnázott rekeszekbe. Az ellenálló, bővíthető hálóanyagból készült praktikus külső zsebek további felszerelést biztosítanak, és a külső tartók rögzítik az utazóállványt oldalirányban. A Rollei Traveler Canyon S Photo hátizsák kompakt méretének köszönhetően hordható kézipoggyászként is.

Akár a hátadon vagy a vállán áll - a 10 "-os tablet is jön veled

A légáteresztő, ergonómikusan kialakított pántok a hátizsák aljából lazíthatnak. A Rollei Traveler Canyon S Photo hátizsákot kényelmesen hordhatja válltáska formájában. Ez nagyon praktikus, ha zárt térben akar hozzáférni a különböző rekeszekhez. Csak kapcsolja le a fedelet. A különálló tablet rekeszben 10 "méretű mobil számítógépek rakható. A fényképezőgép tartozékait vagy egyéb berendezéseit a hordszíj szemeihez rögzítheti, amelyeknek könnyen elérhetőek lesznek.