Rollei Canyon M hátizsák, fekete/vörös

Vissza a termékkategória teljes kínálatához
Canyon M hátizsák, fekete/vörös
30 480 Ft
24 000 Ft + Áfa
Rendelésre
Rendelésre

Részletes leírás (Rollei Canyon M hátizsák, fekete/vörös)

Soha többé nem lesz túl kevés tárhelyed!

A Traveler Canyon M fotó hátizsák ideális méret a fényképezőgépek és egyéb ruházati cikkek számára. A tágas napi csomag és a kiváló minőségű fényképezőgép hátizsák intelligens kombinációjának köszönhetően tökéletesen elférnek hosszú, szabadtéri hajtásokhoz a Rollei Canyon M.-vel. A kompakt méretek miatt a Canyon M fotó-hátizsák kiválóan alkalmas kézipoggyászként is.

A Rollei Canyon M fotó hátizsák a kifinomult elosztású

A Rollei Traveler Canyon M hátizsák kapacitása 25 liter, és bármilyen mennyiségű tárolást kínál kifinomult tárhelyének köszönhetően. Biztonságosan tárolhatja fényképezőgépét egy külön hátizsákkal, amelyet szabadon felszerelhet az Ön preferenciái és igényei alapján. További felszerelést egy második rekeszben tárolhat, roll-up zárral, valamint több cipzáras és hálós rekesszel a burkolt Traveler Canyon M fotó hátizsákon belül és kívül.

Rollei Canyon Traveler Photo hátizsák: innovatív hordozórendszer

A Rollei Traveler Canyon M fotó hátizsák saját hordozórendszer könnyű alumíniumból készült, amely teljesen le lehet szerelni. Mind a mellkas szintjén lévő heveder, mind az ergonomikus övszíj gondoskodik arról, hogy a Rollei fotó hátizsák stabil helyzetben legyen. Az övek enyhítik a gerincoszlopot, és további zipzáras táskákat biztosít. A hátizsák alján egy stabil tartó is van az utazási állványhoz.

A Rollei Canyon M Photo Backpack további előnyei

A Canyon M Traveler fotó hátizsák nem csak lenyűgöző a változatos, potenciális alkalmazások miatt, hanem rendelkezik a következő berendezések is:

Laptop rekesz: A Rollei Canyon-inben akár 13 "-ig terjedő mobileszközöket is képes szállítani.
Hátizsák fedél: A fröccsenésmentes fedél védi a fotó hátizsákot nemcsak az eső ellen, hanem a rekeszek véletlen nyitásával szemben is.
Rögzítő hurkok: A Canyon M fotós hátizsák hordozópántjai erős hurkokkal vannak felszerelve, amelyekhez a sétapálcák vagy hasonlók rögzíthetők.
Különböző kialakítások minden ízléshez

A Rollei átfogó választéka minden ízléshez megfelelő hátizsákot kínál. Ezért a Rollei Traveler Canyon M fotó hátizsák három különböző változatban kapható:

Naplemente: Fekete test piros borítással
Napkelte: Szürke test narancs színű borítással
Erdő: Szürke test zöld borítással