Rollei Actioncam Sport Pro profi gumipántos akciókamera rögzítő sisakra

Vissza a termékkategória teljes kínálatához
Actioncam Sport Pro profi gumipántos akciókamera rögzítő sisakra
9 140 Ft
7 197 Ft + Áfa
Rendelésre
Rendelésre

Részletes leírás (Rollei Actioncam Sport Pro profi gumipántos akciókamera rögzítő sisakra)

Sok esetben egy sport sisak használata szükséges a biztonság érdekében. A kerékpározástól és a gördeszkázástól a sziklamászásig és a vitorlázásig ezek a védőeszközök alapvető kiegészítők. Azonban a legemlékezetesebb pillanatokat felvételét soha nem szabad feláldozni. Ez az elsődleges ok, amiért a Rollei által készített GoPro sisak nagyon hasznos lehet.

Egy közelebbi pillantást a GoPro * Helment Top Mountre

Először meg kell említeni, hogy ez a tartószerelvény szinte minden olyan sisakhoz illeszkedik, amely jelenleg a piacon van. A stabil és rugalmas pántok egy biztonságos rögzítési platformon vannak, így kiválóan alkalmasak a Rollei Actioncams minőségi használatra.

Rollei minőség

A magas minőség biztosítja, hogy az extrém sportok sem kockáztatják az akciókamera vagy a rögzítő rendszert. Négy szilárd és mégis rugalmas pánt biztosítja a készüléket a sisakon. A rezgések és a rázodások mozgások ezért kevés aggodalomra adnak okot. Ez a GoPro sisak felső tartó ellenáll a sós víznek és a maró hatású anyagoknak. Így tökéletesen használható a legmostohábbi kültéri környezetben is.

Ragasztómentes alternatíva

Ellentétben néhány más sport sisaktartóval, ez a mechanizmus ragasztók nélkül biztosított. Tehát a viselő bízhat benne, hogy a saját sisakja soha nem lesz veszélyeztetve. Ez lehetővé teszi a tartozék könnyű csatolását és eltávolítását is. Súlyos bukás esetén a rendszert gyorsan oldható mechanizmussal tervezték.