Lumix DMC-FZ1000 fekete
Lumix DMC-FZ1000 fekete Lumix DMC-FZ1000 fekete Lumix DMC-FZ1000 fekete
Kifutott termék!
Sold out!
Ausverkauft!

Kompakt
20 Mp CMOS
3", 921.000 pont, Kihajtható-dönthető
3840×2160 (30 kép/mp)
Li akku + töltő (Alaptartozék)
SD-XC, SD-HC
16× (25 - 400 mm) optikai stab.
Magyar menü CMOS érzékelő Wifi

Opcionális tartozékok (PANASONIC Lumix DMC-FZ1000 fekete)

Videók (PANASONIC Lumix DMC-FZ1000 fekete)

Részletes leírás (PANASONIC Lumix DMC-FZ1000 fekete)

DMC-FZ1000 DMC-FZ1000 digitális fényképezőgép

Prémium minőségű fotózás és videózás az új, nagy méretű, 1 hüvelykes MOS érzékelő, valamint az új nagy fényerejű, 16x-os optikai zoomot biztosító LEICA DC objektív révén. A lélegzetelállító 4K felbontású videók rendkívül részletgazdagok.


                                                           


Engedje szabadon kreativitását!

A legjobb hibrid bridge fényképezőgép Ha a DSLR csomagok kompromisszummentes alternatíváját keresi, próbálja ki a LUMIX FZ1000 fényképezőgépet. Nagy méretű, 1 hüvelykes érzékelőt és új, nagy fényerejű LEICA objektívet tartalmaz 16x-os optikai zoommal, ezáltal a témára jobban ráközelítve fényképezhet, felsőkategóriás képminőség mellett. Fényképezve és 4K felbontású videókat készítve is megörökítheti a környezet szépségét.

 


Hatásos képeket készíthet

 

 


Élénk és realisztikus mozgóképek

Minőségi 4K és full HD felbontású videók Az FZ1000 a világon elsőként* teszi lehetővé a 4K felbontásban való videózást. Élethű, nagy felbontású, folyamatos kép (QFHD 4K: 3840 x 2160, 25 kép/s, MP4)** A még sokoldalúbb használat érdekében átválthat Kreatív videó módba, manuális kezelésre, és drámai hatású lassított felvételeket készíthet full HD felbontásban, 100 kép/s sebességgel. * A 2014. június 12-én kapható kompakt fényképezőgépek között ** Legfeljebb 29 perc 59 másodperc hosszúságú 4K videofelvételek készíthetők

 


Álljon készen a nagy pillanatok megörökítésére

 

 


F2,8–4,0 25–400mm LEICA DC objektív

Az új fejlesztésű LEICA DC VARIO-ELMARIT objektív 5 aszférikus üveglencsét tartalmaz, amelyeket a Panasonic egyedi aszférikus lencseformázási technikájával alakítottak ki. Mindez a nagy méretű, 1 hüvelykes MOS érzékelővel együtt kis mélységélességet és hatásos defókuszált effektet, valamint láthatatlan kontúrokat biztosít a képeken.

 


Nagy méretű, 1 hüvelykes, 20,1 megapixeles MOS érzékelő

Az FZ1000 minimális zajt tartalmazó, éles és tiszta képeket készít még ISO12800 beállítás mellett is, köszönhetően az új 1 hüvelykes nagy érzékenységű MOS érzékelőnek. Nagy mérete révén az érzékelő rendkívül sok fényt kap, ami segít a hatásos, homályos hátterű fényképek készítésében.

 


VENUS ENGINE – Fejlett képfeldolgozás

Az új fejlesztésű Venus Engine több zajcsökkentő rendszert is tartalmaz, például a Multi Process NR, a Random Filter vagy az Aperture Filter rendszert a nagy színhűség és a jó képminőség természetes előállítása érdekében. A nagy érzékenységű MOS érzékelő és a Venus Engine kombinációja elképesztő képminőséget nyújt, és messze túlmutat a kompakt digitális fényképezőgépek hagyományos korlátain.

 


Makrofelvételek

Az új FZ1000 modellel, amelynek minimális fókusztávolsága 3 cm, lenyűgöző makrofelvételeket készíthet. Közelről mutathatja meg a virágzó növények, a színes rovarok vagy éppen a folyómedrekben található különleges kövek látványos részleteit.

 


4K videorögzítés és 8 megapixeles állóképek

Hihetetlenül részletes, 4K felbontású videorögzítési képességeivel (QFHD 4K: 3840x2160, 25 kép/s, MP4)* az új FZ1000 egy újfajta fényképezési módszert kínál. 4K felbontású videóból 3840x2160 képpontos, 8 megapixeles állóképeket kivágva azokat a spontán pillanatokat is lefényképezheti, amelyekről állóképkészítéssel lemaradt volna. * A 4K videók maximális hossza 29 perc 59 másodperc.

 


Sztereó zoom mikrofon

Az FZ1000 modellel rögzített videók minőségi és realisztikus Dolby® Digital sztereó hangzást biztosítanak. A sztereó zoom mikrofon a zoom zaját csökkentő rendszerrel rendelkezik, az automatikus szélzajcsökkentő funkció pedig kizárja a szélből származó zaj nagy részét. A DMW-MS2* sztereó puskamikrofonnal a hangrögzítési jellemzőket a felvételi helyzetnek megfelelően állíthatja. * Külön vásárolható meg

 


Folyamatos elektronikus zoom 5 féle sebességgel

A 16x-os optikai zoom videózás közben is elérhető. Az FZ1000 fejlett szabályozható zoom funkciójával öt sebességlépcső érhető el a lassútól a gyorsig, az aktuális felvételi helyzetnek megfelelően.

 


Optikai képstabilizálás kiegyenesítéssel

Az 5 tengelyes korrekciót alkalmazó beépített HYBRID O.I.S.+ funkció révén elmosódásmentesen lehet egy kézzel videózni. A funkció a fényképezőgép 5 féle elmozdulását képes érzékelni és kompenzálni: a vízszintes és függőleges mozgatást és a három tengely körüli elforgatást. Az FZ1000 felvételkiegyenesítés funkciója pedig érzékeli a kép horizontját, és a fényképezőgép ferde állásában is biztosítja, hogy vízszintes legyen a horizont.

 


Nagy sebességű videózás full HD felbontásban/ Felgyorsítás

Az új FZ1000 modellel 100 kép/s sebességgel videózhat full HD felbontásban, a videókat pedig akár drámai hatású lassított felvételként is visszajátszhatja, az eredetihez képest 4-szer lassabban. A kamerát letéve olyan témákat rögzíthet, mint a csillagászati események, a növények virágzása vagy a felhőképződés. Az egymás utáni képeket a kamerával összefűzve felgyorsított videó készíthető.

 


Lineáris motoros fókuszrendszer és DFD technológia

Az FZ1000 fókuszáló rendszerébe épített új lineáris motor kb. 300%-kal gyorsabb* fókuszálást tesz lehetővé. Az új DFD (Depth From Defocus) technológia is lerövidíti a fókuszáláshoz szükséges időt. A fényképezőgép két különböző élességű képből azonnal kiszámítja a témától való távolságot. Ennek eredménye az ultranagy sebességű, kb. 0,08 s-os autofókusz.** * A Panasonic saját FZ200 tesztje alapján. ** A legszélesebb látószögre vonatkozó, CIPA szabvány szerinti érték.

 


Kis záridő, max. 1/4000 s / 12 kép/s-os sorozatfelvétel-készítés

A széles látószögnél max. 1/4000 s-os, telefotó látószögnél max. 1/3200 s-os záridő lehetővé teszi a gyorsan mozgó témák megörökítését. Még kinti fényképezésnél is nagy apertúrát alkalmazhat. A max. 1/16 000 s-os elektronikus zár révén még erős napfényben sem égnek be a képek. A nagy sebességű sorozatfelvétel funkcióval percenként 12 kép készíthető 20,1 megapixeles felbontásban. Mindez a kb. 0,7 s-os gyorsindulással* és a rövid kioldási késleltetéssel kombinálva azt eredményezi, hogy az FZ1000 modellel a fotósoknak soha nem kell lemaradniuk a fotózási lehetőségekről. * CIPA szabvány.

 


2359 ezer képpontos OLED kereső és elforgatható LCD

Az FZ1000 2359 ezer képpontos OLED LVF (Live View Finder) keresője könnyű keretbe foglalást és remek láthatóságot biztosít még mély nagyítás és erős napfény mellett is. Az OLED kijelző gyors reakcióidőt és minimális késleltetést biztosít, miközben fokozza a felbontást is, 10 000:1 kontrasztja pedig kivételes színhűséget nyújt. Az elforgatható 921 ezer képpontos LCD kijelző pedig művészi keretbe foglalást tesz lehetővé.

 


Kevés fény AF / Precíziós AF

A Kevés fény AF funkció révén precízebben lehet a témára fókuszálni a -3 EV beállítást alacsony megvilágítás mellett – ilyen például a csillagos égbolt, ha nincs más fényforrás a közelben. A Precíziós AF lehetővé teszi a nagyítás 3x-os és 10x-es közötti állítását. Ez például akkor lehet hasznos, ha pontosan a szem pupillájára szeretne fókuszálni.

 


A Wi-Fi® FUNKCIÓVAL SZABADJÁRA ENGEDHETI KREATIVITÁSÁT

 

 


Kreatív vezérlés / kreatív panoráma

A Kreatív vezérlés funkcióval művészi és egyedi hatást kölcsönözhet fényképeinek és videóinak. Emellett egyedi álló és fekvő panorámaképeket is készíthet egyszerűen, a fényképezőgép forgatásával. [Szűrőeffektek] Kifejező, Retró, Régi napok, Feltűnő, Diszkrét, Szépia, Monokróm, Dinamikus monokróm, Durva monokróm**, Selymes monokróm**, Hatásos művészi, Dinamikus, Keresztfeldolgozás, Játék effekt*, Toy Pop*, Fehérítőkihagyás, Miniatűr hatás*, Finom fókusz**, Fantasy, Csillagszűrő**, Egypontos szín, Napsütés* / ** * Nem használható Kreatív panoráma módban. ** Nem használható videofelvétel közben.

 


Manuális zoom/fókuszgyűrű / Fókuszkiemelés

A bal kézzel kényelmesen kezelhető manuális gyűrű használható zoomolásra és fókuszálásra is. Természetes és intuitív kezelést biztosít. A Fókuszkiemelés vizuálisan kiemeli a kép fókuszban lévő területeit, így biztos lehet benne, hogy megfelelően használja a kívánt fókuszbeállítást. Az okostelefonról/táblagépről Wi-Fi® kapcsolaton keresztüli távfényképezés és távvideózás esetében is elérhető.

 


Kiemelés / árnyékkezelés / RAW adatok kidolgozása a fényképezőgéppel

A kiemelés és az árnyék beállításával képfeldolgozó szoftver használata nélkül érheti el a kívánt hatást. A 3 előre beprogramozott beállítás (Nagyobb kontraszt, Kisebb kontraszt, Árnyék kivilágosítása) mellett 3 testreszabható beállításminta is rendelkezésre áll. Az FZ1000 képes a RAW formátumú képek feldolgozására, amihez a következő beállításokat kínálja: Színtér beállítása (sRGB / AdobeRGB), Fehéregyensúly, Expozíciókompenzáció, Fotóstílus, Intelligens D-tartományvezérlés, Kontraszt, Kiemelés / árnyékolás, Telítettség, Zajcsökkentés, Intelligens felbontás, Élesség.

 


Opcionális kiegészítők

A rugalmasabb használat érdekében az FZ1000 kompatibilis a külső vakukkal (DMW-FL580L), sztereó puskamikrofonokkal (DMW-MS2) és még sok más kiegészítővel. Az FZ1000 bővíthetősége messze túlmutat a hagyományos bridge fényképezőgépek korlátain.

 

Adatlap (PANASONIC Lumix DMC-FZ1000 fekete)

(Az adatok tájékoztató jellegűek, az esetleges elírásért, téves adatért nem vállalunk felelősséget, hiba észlelése esetén visszajelzését szívesen fogadjuk.)

Gép fő jellemzői
RekeszzárZársebességÁllókép:/kb. 60 – 1/4000 s (mechanikus zár)/kb. 1 – 1/16 000 s (elektronikus zár)/Lámpa (kb. 120 s)/Mozgókép:/kb. 1/25 – 1/16 000 s/kb. 1/2 – 1/16 000 s (Kreatív videó M mód / MF mód)
KeresőKereső0,39"-es OLED LCF (Live View Finder) kereső (2359 ezer képpontos), látótér: kb. 100%,/nagyítás: kb. 1,88x / 0,7x (35 mm-es rendszerben), Szemérzékelő
AF mérésArc-/szemérzékelés / Követés / 49 terület / Egyéni multi / 1 terület (rugalmas / skálázható) / Precíziós
FókuszAFS (1 kép) / AFF (Rugalmas) / AFC (Folyamatos) / MF/Normál / AF makró / Makró zoom, Gyors AF be / ki (Intelligens automatikus módban bekapcsolva), Kevés fény AF, AF/AE zárgomb, AF területválasztás, AF követés, Szemérzékelő AF, Fókuszkiemelés, Egyképes AF (állítsa az Fn gombot az egyéni menüben AF-BE értékre)
AF segédfényIgen (be / ki)
FókuszterületNormál: Széles látószögű 30 cm – végtelen / telefotó 100 cm – végtelen/AF makró / MF / Intelligens automatikus / Mozgókép: Széles látószögű 3 cm – végtelen / telefotó 100 cm – végtelen
Konverziós előtét kompatibilitás-
Digitális ZoomMax. 4x
Optikai képstabilizátor/öt tengelyes kompenzációHYBRID O.I.S. +* / Igen* * Kivéve 4K és nagy sebességű videofelvétel közben.
Zoom sebesség változtatása5 sebességes zoom
ObjektívLEICA DC VARIO-ELMARIT/15 elem 11 csoportban/(5 aszférikus lencse / 8 aszférikus lencse/ 4 ED lencse)
Intelligens zoom32x
Extra optikai zoom (EZ)22,4x (3:2 / 10M (M)), 32x (3:2 / 5M (S))
Gyújtótávolságf = 9,1–146 mm/(27–432 mm 35 mm-es rendszerben 4:3 képarány mellett)/(25–400 mm 35 mm-es rendszerben 3:2 képarány mellett)/(26–416 mm 35 mm-es rendszerben 16:9 képarány mellett)/(32–512mm 35 mm-es rendszerben 1:1 képarány mellett)/(26–416 mm 35 mm-es rendszerben 16:9 képarányú videofelvétel esetén / O.I.S. kikapcsolva / Felvételkiegyenesítés kikapcsolva)/(28–448 mm 35 mm-es rendszerben 16:9 képarányú videofelvétel esetén / O.I.S. bekapcsolva / Felvételkiegyenesítés kikapcsolva)/(31–496 mm 35 mm-es rendszerben 16:9 képarányú videofelvétel esetén / O.I.S. bekapcsolva / Felvételkiegyenesítés bekapcsolva)/(37–592 mm 35 mm-es rendszerben 4K videofelvétel mellett)
Optikai zoom16x
RekeszF2,8–4,0 / többlépcsős írisz membrán (állókép: F2,8–8,0 (W), F4,0–8,0 (T), mozgókép: F2,8–11,0 (W), F4,0–11,0 (T))
ÉrzékelőÉrzékelő méret / teljes képpont szám / szűrő1-es típusú nagy érzékenységű MOS érzékelő / Teljes képpontszám 20,9 megapixel / Elsődleges színszűrő
KéppontokEffektív képpontszám20,1 megapixel
Méretek (SZél. x Mag. X Mély.)136,8 x 98,5 x 130,7 mm/(5,39 x 3,88 x 5,15 hüvelyk)
SúlyKb. 780 g akkumulátor és SD memóriakártya nélkül/Kb. 831 g akkumulátorral és SD memóriakártyával
FájlFájlformátumNormál kép JPEG (DCF/Exif2.3) / RAW, DPOF/Mozgókép AVCHD, MP4
Állókép jelenetmód / jelenetútmutatóÉles portré, Selymes bőr, Háttérfényben elmosódott, Háttérfényben éles, Nyugtató tónus, Kisgyerek arca, Különleges táj, Élénk kék ég, Romantikus naplemente, Élénk naplemente, Tükröződő víz, Tiszta éjjeli táj, Hideg égbolt, Melegen fénylő éjjeli táj,/Művészi éjszakai táj, Csillámló illuminációk, Éjszakai kép kézzel, Éles éjszakai portré, Virág, Étel, Desszert, Állat mozgás közben, Éles sportfotó, Monokróm, Panoráma
Üzemmódválasztó tárcsa / Üzemmódválasztó gombIntelligens automatikus, P, A, S, M, Kreatív videó, C1 (Egyéni), C2 (Egyéni), Jelenetútmutató, Kreatív vezérlés
Kreatív Vezérlés módKifejező, Retró, Régi napok, Feltűnő, Diszkrét, Szépia, Monokróm, Dinamikus monokróm, Durva monokróm, Selymes monokróm, Hatásos művészi, Dinamikus, Keresztfeldolgozás,/Játék effekt, Toy Pop, Fehérítőkihagyás, Miniatűr hatás, Finom fókusz, Fantasy, Csillagszűrő, Egypontos szín, Napsütés (22 szűrő)
Folyamatos felvételi üzemmód (kb.)[AFS] SH: 50 kép/s*, H: 12 kép/s, M: 7 kép/s (Live View funkcióval), L: 2 kép/s (Live View nélkül)/[AFC] H: 7 kép/s, M: 7 kép/s (Live View funkcióval), L: 2 kép/s (Live View nélkül)/* Csak elektronikus zár használható.
4K videó3840 x 2160 képpont, 25p (4K: 100 Mbit/s / MP4) (érzékelő kimenete 25 kép/s) (AAC)
HD videó1920 x 1080 képpont, 50p (FHD: 28 Mbit/s / AVCHD) (érzékelő kimenete 50 kép/s) (Dolby)/1920 x 1080 képpont, 24p (FHD: 24 Mbit/s / AVCHD) (érzékelő kimenete 24 kép/s) (Dolby)/1920 x 1080 képpont, 25p (FHD: 24 Mbit/s / AVCHD) (érzékelő kimenete 25 kép/s) (Dolby)/1920 x 1080 képpont, 50i (FHD: 17 Mbit/s / AVCHD) (érzékelő kimenete 50 kép/s) (Dolby)/1920 x 1080 képpont, 50p (FHD: 28 Mbit/s / MP4) (érzékelő kimenete 50 kép/s) (AAC)/1920 x 1080 képpont, 25p (FHD: 20 Mbit/s / MP4) (érzékelő kimenete 25 kép/s) (AAC)/1280 x 720 képpont, 25p (HD: 10 Mbit/s / MP4) (érzékelő kimenete 25 kép/s) (AAC)
STD videó640 x 480 képpont, 25p (VGA: 4 Mbit/s / MP4) (érzékelő kimenete 25 kép/s) (AAC)
Nagysebességű videó1920 x 1080 képpont, 25p (FHD: MP4) (érzékelő kimenete 100 kép/s)
AVCHDKb. 130 perc (FHD/60p), kb. 135 perc (FHD/60i)
MP4Kb. 110 perc (4K/30p), kb. 130 perc (FHD/60p)
AVCHDKb. 65 perc (FHD/60p), kb. 70 perc (FHD/60i)
MP4Kb. 55 perc (4K/30p), kb. 65 perc (FHD/60p)
ExpozícióProgram AE, Rekesz prioritás AE, Zár prioritás AE, Manuális
Expozíció kompenzálás1/3 EV lépésben, +/-5 EV (+/-3 EV mozgókép esetén)
Automata expozíciósorozat3, 5, 7 kép 1/3, 2/3 vagy 1 EV lépésben, max. +/-3 EV
FénymérésIntelligens többmezős / Központi súlyozású / Szpot
ISO-érzékenységAutomatikus / i.ISO / 80* / 100* / 125 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200/ 6400 / 12 800 / 25 600* (* bővített ISO)/(1/3 EV-s lépésekben állíható)
FotóstílusNormál, Élénk, Természetes, Monokróm, Tájkép, Portré, Egyéni, Filmszerű D*, Filmszerű V* * Ha a Kreatív videó mód van kiválasztva.
KépminőségRAW / RAW+Finombeállítás / RAW+Standard / Finombeállítás / Standard
Szín üzemmód / színhatás-
Állóképfelvétel[4:3] 4864x3648 (17,5M) (L) / 3456x2592 (9M) (M) / 2432x1824 (4,5M) (S)/[3:2] 5472x3648 (20M) (L) / 3888x2592 (10M) (M) / 2736x1824 (5M) (S)/[16:9]5472x3080 (17M) (L) / 3840x2160 (8M) (M) / 1920x1080 (2M) (S)/[1:1] 3648x3648 (13,5M) (L) / 2592x2592 (6,5M) (M) / 1824x1824 (3,5M) (S)
FehéregyensúlyAutomatikus / Nappali / Felhős / Árnyékos / Lámpa / Vaku / Fehérbeállítás 1 / Fehérbeállítás 2 / Fehérbeállítás 3 / Fehérbeállítás 4 / Színhőmérséklet/(2 tengelyes állíthatóság)
KépmódosításKontraszt, Élesség, Zajcsökkentés, Telítettség*, Színtónus**, Szűrőeffekt** * Kivéve Monokróm módban. ** Csak Monokróm módban.
Képarányos expozíciósorozat-
Digitális vörösszem hatás csökkentés (vörösszem hatá eltávolítás)Igen (be / ki)
GPS-
WifiIEEE 802.11b/g/n/2412 MHz – 2462 MHz (1–11 csat.)/WPA/WPA2/Infrastruktúra üzemmód / WPS / Wi-Fi Direkt/Wi-Fi gomb
NFCISO/IEC 18092, NFC-F (Passzív mód)
Zoomolási lehetőség videofelvétel közbenVan
Önkioldó2 s / 10 s / 10 s (3 kép)
Önkioldó üzemmód-
Lejátszási üzemmódMind, Diavetítés, Szűrt lejátszás (Csak képek, Csak videók, Kategóriaválasztás, Kedvencek), Naptár
Indexkép / nagyított lejátszás12 v. 30 indexképes megjelenítés / Van
Naptár nézet/kettős kép lejátszásVan / Nincs
Kedvencek beállítása / képforgatásVan / Van
Hisztogram kijelzésVan
Világos részek kijelzéseVan
DPOF nyomtatás beállítás / védelem beállításVan / Van
RAW feldolgozásVan
RetusNem
Átméretezés / Vágás / Képarány konverzió / KépszintezésIgen / Igen / Nem / Nem
Másolás / Címszerkesztés / SzövegbélyegzésNem / Igen / Igen
Animáció vágásVan
Videó megosztásVan
PictBridge támogatásEgyedi / több / minden / DPOF / Kedvencek
BeállításOSD nyelvekJapán, angol, német, francia, olasz, spanyol, lengyel, cseh, magyar, holland, török, portugál, finn, dán, svéd, görög
MonitorLCD-monitor7,5 cm-es (3,0"-es) elforgatható TFT LCD kijelző (921 ezer képpontos), tükröződéscsökkentő bevonat/Látómező Kb. 100%, nagylátszögű
VakuBeépített vakuAutom.*, Autom./vörösszemhatás-csökkentés*, Mindig be, Mindig be/vörösszemhatás-csökkentés, Lassú szinkr., Lassú szinkr./vörösszemhatás-csökkentés, Mindig ki * Csak iA és iA+ módban./Vakuszinkron: 1. / 2. lassú szinkr./Szinkronizáció a vaku tompítása és az expozíciókompenzáció érdekében/0,3–13,5 m (széles / ISO autom.), 1,0–9,5 m (telefotó / ISO autom.)
Felvételi médiaSD memóriakártya, SDHC memóriakártya, SDXC memóriakártya (kompatibilis az UHS-I szabvánnyal)
Beépített memória-
AudioMikrofon / hangszóróSztereó / Monó
Távoli bemenetφ 2,5 mm távvezérlőhöz
Külső mikrofonbemenetφ3,5 mm külső mikrofonhoz
CsatlakozómicroHDMI, AV kimenet (PAL / NTSC), USB (AV/USB Multi)
EnergiaellátásLi-ion akkumulátor (7,2 V, 1200 mAh, 8,7 Wh) (tartozék)/Tápegység (bemenet: 110–240 V AC)
Akkumulátor kapacitás (kb.)360 kép (CIPA-szabvány)*1
Tartozék szoftverPHOTOfunSTUDIO 9.5PE/SILKYPIX Developer Studio/LoiLoScope (próbaverzió)/Adobe Reader
AlaptartozékokAkkumulátortöltő, akkumulátor, USB-kábel, tápkábel, objektívtető, objektívsapka, vakucsatlakozó-fedő, DVD
Megjegyzés*1. CIPA szabvány szerinti felvételi körülmények
Megjegyzés- Hőmérséklet : 23 oC (73.4 oF) / Páratartalom: 50%RH ha az LCD monitor be van kapcsolva.
Megjegyzés- Panasonic SDHC Memóriakártya használatával
Megjegyzés- Tartozék akkumulátor használatával.
Megjegyzés- A kamera bekapcsolását követően 30 másodperccel kezdve a felvételt, az optikai képstabilizátor bekapcsolt állapota esetén.
Megjegyzés- 30 másodpercenként 1 felvétel készítése max. vakuteljesítménnyel minden második felvételnél.
Megjegyzés- Tele állásból nagylátószögre váltva a zoomkarral vagy vissza minden felvételnél.
Megjegyzés- A felvehető képek száma függ a felvételek közötti időtől.
Megjegyzés- Ha ritkábban készítenek egy-egy képet, csökken a felvehető képkockák száma.
Megjegyzés- A CIPA a következő szervezet nevének rövidítése: Camera & Imaging Products Association.
Megjegyzés*2. Szabványos felvételi idők 23°C-on, 50% relatív páratartalom mellett.
Megjegyzés- A felvételi idő függ a működési környezettől és a felhasználás módjától.
Megjegyzés- Az aktuális felvételi idő a felhasználási körülmények és mód figyelembevételével kalkulálódik.
Megjegyzés- Használjon egy SD nagysebességű kártyát ("Class 4" vagy magasabb osztályút) ha mozgóképeket készít.
Megjegyzés– [MP4] formátumú és [4K] felbontású videofelvételhez "UHS-I Speed Class 3 (U3)" (3-as sebességosztályú) SD kártyát használjon.
Megjegyzés(Az SD sebességosztály a folyamatos írás sebességi szabványa.)
Megjegyzés- A mozgóképfelvételek folyamatos készítésének maximális időtartama [AVCHD-vel] 29 perc 59 másodperc.
Megjegyzés– A [4K] felbontású [MP4] videofelvételek megszakítás nélküli maximális hossza 29 perc 59 másodperc.
Megjegyzés– A [FHD]/[HD]/[VGA] felbontású [MP4] videofelvételek megszakítás nélküli maximális hossza 29 perc 59 másodperc, maximális mérete 4 GB.
Megjegyzés– A nagy sebességű videofelvételek megszakítás nélküli maximális hossza 7 perc 59 másodperc.