PANASONIC HC-X1E professzionális 4K videokamera

Vissza a Panasonic videokamerák teljes kínálatához
HC-X1E professzionális 4K videokamera
914 900 Ft
Azonnal megvásárolható
Azonnal megvásárolható
720 394 Ft + Áfa
Jótállás: 1 + 1 év

SD-XC, SD-HC, SD
Magyar menü
Termékverziók

Videók (PANASONIC HC-X1E professzionális 4K videokamera)

Részletes leírás (PANASONIC HC-X1E professzionális 4K videokamera)

HC-X1 HC-X1 professzionális 4K kamkorder

Ez a professzionális kézi kamkorder új tervezésű LEICA DICOMAR 4K objektíves, amely széles, 24 mm-es látószögű, 20× optikai zoomos, valamint hatékony, 1,0 hüvelykes, nagy érzékenységű MOS-érzékelővel rendelkezik. Képes arra, hogy a videogyártást professzionális 4K felbontásúra emelje.


                                         


4K 60p/50p videó

Kitűnő képminőségű, nagy érzékenységű, 1,0 hüvelykes 4K képerézékelő Hatékony, 1,0 hüvelykes képérzékelő (mintegy 9,46 megapixel 4K24p mellett és 8,79 megapixel UHD, FHD mellett) kiegyenlített mélységélesség-tartománnyal, képminőséggel és érzékenységgel. Ez több formátumú, 4K24p, UHD 60p/50p és FHD 60p/50p felvételt tesz lehetővé.


Új fejlesztésű LEICA DICOMAR 4K objektív

Az iparág legszélesebb, 24 mm-es* és 20× optikai zoomos objektívje Az iparág legszélesebb, 24 mm-es* széles látószögű objektívjének 1,0 hüvelykes képérzékelőjű modellje a világon elsőként** 20× optikai zoommal rendelkezik. 4 motoros objektívrendszerével mind a négy lencsecsoportot meghajtva kompakt kivitelben is biztosítja a 20× optikai zoomot. * 35 mm-es egyenérték. 4K24p (17:9 oldalarány) mellett. 25,4 mm UHD/FHD (16:9) esetén. ** A világ első olyan kamkordere, amely integrált objektívű, és képérzékelője 1,0 hüvelykesnél nagyobb. (2016 júliusában)


4K professzionális kamkorder

Nagy rugalmasságú, professzionális képalkotás Sok professzionális funkciója – háromrészes manuális gyűrű, ND szűrő, XLR terminálok és kettős SD-kártyafoglalat – ellenére ez a kompakt kialakítású készülék stabil kézikamerázást tesz lehetővé. Ideális terepi munkára, ahol nélkülözhetetlen a hordozhatóság.


Intelligens autofókusz

Nagy sebességű precíziós 4K autofókusz-technológia A 4K esetén fontos élességet a nagy sebességű, precíz és stabil autofókusz biztosítja a mikromeghajtású fókuszos egységgel. Az autofókusz emellett beállítható sebesség, követési érzékenység és területszélesség szerint. Illeszkedik továbbá a tárgyhoz és az alkalmazáshoz szükséges autofókuszhoz.


Modern O.I.S.

Tiszta, elmosódásmentes felvételek A korrekciós területet a hagyományos terület 900%-ára* bővítettük**, a mély és magas szögű felvételek erős korrekciója érdekében. FHD módban az 5 tengelyes HYBRID O.I.S. + elektronikus képstabilizálással egészíti ki az optikai képstabilizálást, 5 tengely érzékelésével és korrekciójával. * Kivéve 4K 24p mód. ** A Panasonic AG-AC160 modellhez képest.