PANASONIC HC-X1000 professzionális 4K videokamera

Vissza a Panasonic videokamerák teljes kínálatához
HC-X1000 professzionális 4K videokamera
HC-X1000 professzionális 4K videokamera HC-X1000 professzionális 4K videokamera
676 900 Ft
Azonnal megvásárolható
Azonnal megvásárolható
532 992 Ft + Áfa
Jótállás: 1 + 1 év

SD-XC
Magyar menü
Termékverziók

Videók (PANASONIC HC-X1000 professzionális 4K videokamera)

Részletes leírás (PANASONIC HC-X1000 professzionális 4K videokamera)

HC-X1000E HC-X1000E 4K Ultra HD kamkorder

A HC-X1000 a világ első kamkordere, amellyel 4K felbontással és 60p/50p sebességgel rögzíthet képet SD-kártyára. Leica Dicomar objektívvel, új BSI-érzékelővel és Crystal Engine Pro 4K feldolgozóegységgel rendelkezik. Mindez egy kompakt, bárhol bevethető vázban.


                                               


4K videorögzítés mobil funkciókkal

 

 


4K 60p/50p videorögzítés

 

 


Változatos rögzítési formátumok és bitráták

A HC-X1000 a változatos rögzítési formátumoknak és bitrátáknak köszönhetően széles körben alkalmazható. Az AVCHD rögzítési formátum mellé MOV és MP4 formátum társul, amely gyors és egyszerű szerkesztést tesz lehetővé. A full HD formátum ALL-Intra tömörítést alkalmaz, amellyel 200 Mbit/s-os maximális bitráta érhető el. Ez kiemelkedő minőséget képvisel a képalkotás terén.

 


Kiváló minőségű alaptechnológia

Leica Dicomar objektív Ez az objektív nemcsak az éles képalkotás miatt figyelemre méltó, hanem a finom árnyalatok és részletek miatt is, amelyről a Leica objektívek ismertek. 1/2,3”-os BSI érzékelő Az érzékelő megnövelt kiolvasási sebessége lehetővé teszi nagy mennyiségű 4K felbontású adat gyors, 60/50 fps sebességű kezelését. Crystal Engine Pro 4K Ez a nagy sebességű LSI áramkör gyorsan és pontosan dolgozza fel a 4K felbontással rögzített óriási mennyiségű adatot, egyúttal a zajt is csökkenti.

 


Kiváló teljesítmény kompakt formában

Sok professzionális funkciója, például a három részes manuális gyűrű, az ND szűrő és kettős SD-kártyafoglalat ellenére ez a kompakt kialakítású készülék a 4 motoros objektívrendszernek köszönhetően stabil kézikamerázást tesz lehetővé. Ideális terepi munkára, ahol nélkülözhetetlen a hordozhatóság.

 


4K videofelvétel

 

 


A Full HD felbontásnál nagyobb részletgazdagság

 

 


Kiváló minőségű full HD videorögzítés

 

 


20x zoom 4 motoros objektívrendszerrel

A kompakt objektív és a helytakarékos mozgástartomány a négy lencsecsoportot külön mozgató motoroknak köszönhető, így érhető el 20x optikai zoom ilyen kompakt kialakításban. Ez tisztán megmutatkozik a professzionális alkalmazásokban, például a 4K felbontással és 20x optikai zoommal rögzített sportrendezvényeken.

 


Elmosódásmentes képek bárhol, bármikor

 

 


Nagy sebességű precíziós autofókusz

 

 


Háttérfelvétel (csak full HD)

 

 


ND szűrő

Az objektívbe beépített ND szűrők gondoskodnak a beeső fény elnyomásáról. A szűrők (1/4, 1/16, 1/64 és KI) a felvétel környezetéhez igazodva választhatók ki. Ez kényelmes például akkor, ha fényes nappal szeretne hosszú záridővel fényképezni. Továbbá a blende nyitásakor nagyobb felbontást és szűkebb mélységélességi tartományt érhet el.

 


0 luxos éjszakai mód

Az infravörös sugarakkal és infraledes megvilágítással teljes sötétségben (0 lux) is videózhat. Akár az éjszakai vadlesen is éles képeket készíthet.

 


Fókuszkiemelés/fókuszbővítés

A kézi fókuszálást segítő fókuszkiemelő négy választható színben jeleníthető meg, a többfunkciós tárcsával vezérelhető fókuszbővítővel pedig akár 10-szeresre növelhető a nagyítás. Ezeket együtt alkalmazva egyetlen pillantással megtalálhatja a fókuszt. A fókuszterületet a képernyő bármelyik részének megérintésével kiválaszthatja. Az AE/AF üzemmód a kiválasztott pozícióban folytatódik.

 


Hisztogramkijelző

 

 


Háromszoros manuális gyűrű

A HC-X1000 objektívtubusán a kamkorder kompakt kialakítás ellenére olyan professzionális igényeket kielégítő részek találhatók, mint a fókuszgyűrű, a zoomgyűrű és a blendegyűrű. Ezekkel gyorsan és intuitívan dolgozhat a kamerával. A világító LED-gyűrűn jobban láthatják a felvétel résztvevői, hogy mikor történik a felvétel, így a rögzítési munka zökkenőmentesebb, A felhasználó tetszés szerint ki- és bekapcsolhatja a megvilágítást.

 


2 csatornás XLR hangbemenet

A HC-X1000 2 csatornás XLR hangbemeneti csatlakozóihoz külső mikrofon vagy jel- rögzítő csatlakoztatható. Egy +48 V-os fantomtáp is rendelkezésre áll, amellyel professzionális és nagy teljesítményű mikrofonok használhatók kiváló minőségű hangrögzítésre. A tartozék nagy sebességű HDMI-kábellel egyszerűen csatlakoztathatja a készüléket 4K VIERA TV-készülékéhez, és lejátszhatja 4K felbontású 60p/50p sebességű videóit. * Full HD TV-khez csatlakoztatva a HC-X1000 képes kisebb felbontásra konvertált jelet szolgáltatni.

 


Opcionális kiegészítők

A HC-X1000 használatát kompatibilis XLR mikrofon (AG-MC200G), nagy kapacitású akkumulátor (VW-VBD58), LED-es videolámpa (VW-LED1) és más kiegészítők tehetik még rugalmasabbá. A HC-X1000 bővítési rugalmassága messze meghaladja a kamkorder határait.

 


Wi-Fi funkciók és NFC

Távirányított fényképezés A HC-X1000 valós időben vezérelhető és figyelhető távolról az okostelefonokra és táblagépekre telepíthető Panasonic Image App alkalmazással. Csatlakozás egy érintéssel Az NFC szabványnak köszönhetően elég egyetlen érintés ahhoz, hogy HC-X1000 kamkorderét okostelefonjához csatlakoztassa. Egyszerű QR-kódos csatlakoztatás A QR-kódokkal azok is egyszerűen csatlakoztathatják készülékeiket, akiknek nincs NFC-kompatibilis telefonjuk.