PANASONIC HC-V770-K fekete (WiFi) videokamera

Vissza a Panasonic videokamerák teljes kínálatához
HC-V770-K fekete (WiFi) videokamera
121 990 Ft
Azonnal megvásárolható
Azonnal megvásárolható
96 055 Ft + Áfa
Jótállás: 1 + 1 év

SD-XC, SD-HC
Magyar menü
Termékverziók

Videók (PANASONIC HC-V770-K fekete (WiFi) videokamera)

Részletes leírás (PANASONIC HC-V770-K fekete (WiFi) videokamera)

HC-V770EP-K HC-V770EP-K HD kamkorder

Örökítse meg az Önnek kedves jeleneteket egyszerű zoomolással, kiváló minőségben. A világ első* HDR (nagy dinamikatartományú) mozgóképes technológiájával még ellenfényben is nagyszerű felvételeket készíthet. Okostelefonnal pedig akár víz alatti felvételeket is rögzíthet.


                                                           


Prémium képminőség

 

 


HDR (nagy dinamikatartományú) filmfelvétel

 

 


Vezeték nélküli ikerkamera

 

 


20x optikai zoom 4 motoros objektívrendszerrel

A négy lencsecsoportot egymástól függetlenül mozgató objektívrendszerben kisebbek a mozgási tartományok, ami kiváló képminőséget és hatékony zoomolást eredményez, és a kamera váza is kompakt marad. A kamera így kompakt mérete ellenére 20x optikai zoomra képes.

 


BSI érzékelő

A hátoldali megvilágítású 6,03 millió effektív pixeles érzékelő gyenge megvilágításnál, például beltéri helyzetekben és éjszakai képeknél is kis zajú felvételeket rögzít. Az így készült képeken még a legapróbb részletek is gyönyörűen láthatók. A Panasonic egyedülálló nagysebességű feldolgozóegységével Full-HD minőségben készíthet és játszhat le lassított felvételeket. Zajcsökkentő funkciójának köszönhetően a Full-HD minőségű képek élesek és ragyogóan színesek lesznek.

 


Dőléskorrigáló funkció

A dőléskorrigáló funkció automatikusan észleli és korrigálja a rögzített képek dőlését. A beállítás a felvételi körülményektől függően három fokozatban állítható (KI, normál, erős). A mozgást öt tengely körül korrigáló HYBRID O.I.S. + rendszer a széles látószögű és erősen zoomolt felvételek elmosódását is kiküszöböli. Így szinte bármilyen felvételi helyzetben éles és tiszta, elmosódásmentes képeket készíthet 4K és egyéb formátumban.

 


Kiváló felvételi hangminőség

 

 


Full-HD lassított filmfelvétel

120 képkocka/másodperces kamerasebességgel rögzít Full-HD (1920 x 1080) videót.* A Crystal Engine interpolációt alkalmazó intelligens képkocka-rögzítő funkciójával 240 képkocka/másodperccel egyenértékű sebesség is elérhető. Felvétel közben az LCD kijelzőn látható ikon megérintésével aktiválhatja a lassított felvétel módot. *NTSC rendszer esetén: 60/120/240 képkocka/s *PAL rendszer esetén: 50/100/200 képkocka/s

 


Kreatív vezérlő

 

 


iA (intelligens automata) /iA Plus mód

Ez a hatékony funkció érzékeli a felvételi körülményeket, és automatikusan aktiválja az optimális felvételhez szükséges beállításokat és funkciókat. Az iA Plus módban ráadásul még az expozíció-kompenzáció és a fehéregyensúly is módosítható az LCD kijelző gombjainak megnyomásával.

 


Többfunkciós kézi tárcsa

 

 


Wi-Fi funkciók

 

 


Wi-Fi funkciók

 

 


Távvezérelhető tartóval kompatibilis (nem tartozék)

A külön megvásárolható tartóhoz csatlakoztatva a videokamera automatikus a megfelelő irányba fordul. A mozgásérzékelővel és arcfelismerő funkcióval automatikusan rögzítheti az összejövetelek résztvevőinek arcát. Előre beprogramozhat bizonyos felvételi szögeket, amelyek közül okostelefonja segítségével választhat. A kamerával akár házi kedvenceit is figyelheti, amíg nincs otthon. A tartó működtethető a kameráról vagy a Panasonic Image App alkalmazással távirányítóként használt mobiltelefonról.