PANASONIC HC-V380-K fekete videokamera

Vissza a Panasonic videokamerák teljes kínálatához
HC-V380-K fekete videokamera
HC-V380-K fekete videokamera HC-V380-K fekete videokamera
83 900 Ft
Azonnal megvásárolható
Azonnal megvásárolható
66 063 Ft + Áfa
Jótállás: 1 + 1 év

SD-XC, SD-HC
Magyar menü
Termékverziók

Részletes leírás (PANASONIC HC-V380-K fekete videokamera)

HC-V380 HC-V380 HD kamera

Amellett, hogy ezzel a Full HD kamerával a rögzítés sokkal könnyedebb, a végeredmény is elmosódásmentes. A vezeték nélküli többkamerás funkcióval egyidejűleg több nézőpontból is rögzíthet képet, így egyéni felvételeket készíthet. A dőlést korrigáló funkció és az 5 tengelyes remegésérzékelő funkció gondoskodik a folyamatosan stabil és tiszta képről.


                                               


90x intelligens / 50x optikai zoom

Dinamikusabb és erősebb érzelmi töltésű emlékek Könnyedén készíthet felvételeket olyan távoli témákról, amelyek a hagyományos zoom funkciók használatához túl messze vannak – mindez a 90x intelligens zoomnak köszönhető. Az 50x optikai zoom használatával ráközelíthet a témára, és így dinamikusabb, erősebb érzelmi töltésű hatást érhet el a saját készítésű felvételén.


Dőléskorrigálás – bármikor

Minden figyelmét a megfelelő téma kiválasztásának szentelheti, a dőléskorrigáló funkció automatikusan észleli és korrigálja a kép dőlését. A beállítás a felvételi körülményektől függően három fokozatban állítható (KI, normál, erős). A HYBRID O.I.S.+ az öt tengely mentén végzett korrekcióval teljesen kiküszöböli a nem kívánt rázkódás okozta elmosódást – akár széles látószögű, akár erős nagyítású felvételt készít. Így szinte bármilyen felvételi helyzetben éles és tiszta képeket készíthet.


28 mm-es széles látószög


Vezeték nélküli többkamerás funkció

Tegye még hangulatosabbá a felvételeit Élvezze ezt az újfajta felvételi módot, amellyel még intenzívebbé teheti a felvételei hangulatát. Wi-Fi használatával akár három okostelefont is összekapcsolhat, és ezek közül akár kettőt is használhat kisképes rögzítéshez. Ezek a kisablakok kicserélhetőek, és még a helyzetük is változtatható. Így több szögből és nézőpontból is készíthet felvételt, és intenzívebb érzelmi hatást érhet el.


Wi-Fi funkciók

A Panasonic Image App alkalmazással egy mobileszközt élő képet adó távirányítóként használhat. A felvételt ezután megtekintheti és feltöltheti felhőalapú tárolási szolgáltatást kívánó webhelyekre. Az élő közvetítés* funkcióval bármilyen eseményt élőben közvetíthet a USTREAM szolgáltatáson keresztül. A bébiőr funkcióval egy mobileszközön ellenőrizheti a másik szobában alvó babát.* Amikor nem tartózkodik otthon, nyomon követheti*, mi történik a lakásban, és egy mobileszközről beszélgethet a családjával vagy az állataival. * A funkció használatához vezeték nélküli hozzáférési pont (útválasztó) szükséges.