CULLMANN Madrid sports Maxima 125+ táska, ciánkék/szürke

Vissza a termékkategória teljes kínálatához
Madrid sports Maxima 125+ táska, ciánkék/szürke
9 780 Ft
7 701 Ft + Áfa
Rendelésre
Rendelésre

Részletes leírás (CULLMANN Madrid sports Maxima 125+ táska, ciánkék/szürke)

Sportos riporter típusú táska divatos színekben. A külső anyaga strapabíró, vízlepergető, míg a belső egészen magasfokú védelmet nyújítóan puha. Hordozását csúszásmentesített vállpárnázattal szerelt, állítható hosszűságú vállpánt adja, de egy erős fület is szereltek rá. A táskafedél csatos és tépózáras nyitású, de a belső térhez a fedélen lévő, hosszú cipzáron át is hozzáférhetünk. Elöl (cipzáras) és oldalt (hálós) zsebek találhatóak a kiegészítők és apróságok számára.
A puha belsőrész egyben kivehető, így a felszerelést akár gyorsan át tudjuk tenni pl. egy bőröndbe, és/vagy a táska mindennapi használatra a rendelkezésünkre áll. Használaton kívül a beső részre zárófedelek hajthatók, így útját állják a szennyeződéseknek és az illetéktelen kezeknek is. Elválasztókkal átrendezhető a belső tér, sőt ki van alakítva hely egy max. 10"-os tablet számára is.
A lendületes, fiatalos megjelenésű táska védelme időjárásálló huzattal válik teljessé, mely nemcsak eső és pára, hanem por és a napsugarak hevítő hatása ellen is hatékony.