POLAROID effektszűrő-szett (lágyító-, meleg-, csillagszűrő + 4 db-os szűrőtok), 62 mm

Vissza a termékkategória teljes kínálatához
effektszűrő-szett (lágyító-, meleg-, csillagszűrő + 4 db-os szűrőtok), 62 mm
6 990 Ft
5 504 Ft + Áfa
Rendelésre
Rendelésre

Részletes leírás (POLAROID effektszűrő-szett (lágyító-, meleg-, csillagszűrő + 4 db-os szűrőtok), 62 mm)

Ötletes szűrő szett a fotózás során leggyakrabban igényelt és használt effektekhez. Akik nem szeretnek utólag, szoftveresen módosítgatni a képeiken, számukra szinte nélkülözhetetlen. Akik szívesen alakítják utólag a fotóikat, számukra is megkönnyíti a kívánt végeredmény elérését.

A szett részei:
Lágyítószűrő:
Gyakran előfordul, hogy a célunk az, hogy a fókusz pontossága mellett a kép ne legyen borotvaéles. Ilyen helyzetek pl. a portrék, a bőrhibák és ráncok eltüntetésére. Ugyanígy jól használható álomszerű tájképek készítésére, de csak a fotós fantáziája szabhat határt a felhasználási lehetőségeknek.
Melegszűrő:
A fotózásban gyakran alkalmazott megoldás, hogy a kép hidegebb színeinek dominanciáját a melegebb árnyalatok felé toljuk el, ezáltal a szemlélő tudat alatt is barátságosabbnak, szebbnek érzi a képet.Ugyanilyen fontos, hogy ezzel a szűrővel a bőrszínek kiemelhetők, így a portrék sokkal elevenebbekké válhatnak.
Csillagszűrő (négyágú):
A képen lévő erős, pontszerű, vagy foltként jelentkező fényforrásokat csillagszerűen jeleníti meg, így a kép látványosabb, vagy romantikusabb lehet.

A 3 db-os készlet egy puha, kitűnő védelmet biztosító tokban bújíik meg.